De Hurk is het grootste industriepark van Eindhoven. Niet alleen groot in aantal hectares, maar ook in aantal bedrijven en aantal werknemers. En daarmee ook groots in ondernemen. Op deze pagina lees je meer over het Ondernemerskontakt De Hurk en wat jouw voordelen als deelnemer zijn.

Dé 6 voordelen voor jou als deelnemer 

Deelnemen aan onze vereniging OK De Hurk biedt volop voordelen. Sommigen op financieel vlak, weer andere juist op sociaal gebied of gericht op je dagelijkse activiteiten:

1. Vergroot je netwerk | Ontmoet collega-ondernemers in een informele setting tijdens onze bijeenkomsten. Vergroot je netwerk en daarmee je samenwerkingsmogelijkheden.

2. Kennisdeling | Tijdens bijeenkomsten is er altijd ruimte voor kennisdeling en -verbreding.

3. Politiek | Als vereniging is er een directe lijn met de politiek. OK De Hurk is een belangrijke gesprekspartner voor de politiek. Er wordt onder andere samen naar oplossingen gezocht en gesproken over de ontwikkeling, de bereikbaar- en toegankelijkheid van ons terrein.

4. Exclusief voordeel | Omdat wij het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO: schoon, heel en veilig) hebben kun je in aanmerking komen voor korting bij je verzekering. Veel verzekeraars steunen dit initiatief.

5. Aandacht voor jouw bedrijf | Voor jouw bedrijf en pand is continue aandacht voor de kwaliteit en imago van je vestigingsomgeving. Zijn er in je nabije omgeving verbeteringen mogelijk? Je stem wordt gehoord. Hoe beter de kwaliteit en het imago van je vestigingsomgeving, hoe hoger de waarde van je pand.

6. Sterke positie | Door deel te nemen versterk je het collectief. Zo krijgen we een nog sterkere positie ten opzichte van andere stakeholders.

Over Ondernemerskontakt De Hurk

De mentaliteit van hard werken, samen ondernemen en elkaar iets gunnen zit in ons bloed. Al sinds 1977! Om dit te versterken, hebben de ondernemers zich verenigd in het Ondernemerskontakt De Hurk.

Het bestuur bestaat uit een aantal gedreven ondernemers zoals jij, die zoveel mogelijk de diverse branches vertegenwoordigen die gevestigd zijn op ons industriepark. Ieder bestuurslid heeft een portefeuille en hij of zij dient als aanspreekpunt voor alle deelnemers.

Ook kan het voorkomen dat voor een project een commissie wordt samengesteld, waarin ondernemers zitting nemen. Jij kunt ook actief je steentje bijdragen.

Samen vormen we een sterk collectief

  • Waardevolle partner gemeente
  • Gesprekspartner overlegorganen

Met onze no-nonsens Hurk-mentaliteit steken we graag samen de handen uit de mouwen. En dat is wel zo handig wanneer je dingen voor elkaar wilt krijgen. Sluit jij ook aan?

Ja, ik wil deelnemen

"Naast alle gemeenschappelijke belangen vinden wij ontspanning en bijpraten met collega-ondernemers op zijn tijd ook belangrijk"

Deel jij onze gezamenlijke ambitie?

 

Om dit alles te organiseren wordt er een contributie gevraagd. De jaarcontributie voor 2022 bedraagt € 550,- excl. BTW.

Kortom: wil jij dat De Hurk Werkt? Samen staan we sterk om op te komen voor elkaars belangen en alle thema’s om het industriepark te laten groeien op welk gebied dan ook. Doe je mee? De Hurk werkt!

Download inschrijfformulier