14 december 2023

Chainels is een modern intranet voor alle vastgoedeigenaren en ondernemers op De Hurk en betrokken stakeholders. We nodigen je graag uit om hieraan deel te nemen. Alle relevante informatie over ons industriepark De Hurk zal voortaan op Chainels worden geplaatst. Denk daarbij aan de speerpuntthema’s van BIZ de Hurk, waarschuwingen of werkzaamheden.

We nodigen je graag uit om hieraan deel te nemen. Het is zelfs belangrijk dat je hieraan deelneemt.

  • Bij Chainels kun je via de website en de app actuele informatie ophalen, meedenken, reageren of zelf berichten plaatsen.
  • Chainels maakt het mogelijk voor vastgoedeigenaren, ondernemers, de gemeente en dienstverleners zoals de beveiliging, politie en brandweer, om snel met elkaar te communiceren en informatie terug te vinden.
  • Ook vind je er snel alle relevante informatie: nieuws, meldingen, alle informatie over de speerpunthema’s van BIZ de Hurk en belangrijke telefoonnummers.
  • Chainels wordt ingezet om de interne communicatie te verbeteren en het collectief te versterken.

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het verzamelen van de e-mailadressen. Met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord kun je inloggen op de gratis app of via de website.

Download alvast de Chainels app via Play Store of App Store 

Binnenkort ontvang je hierover een mail of krijg je per post een uitnodiging. Kunt je niet wachten? Geef dan je bedrijfsnaam, naam, adres en e-mailadres aan ons door en wij sturen je direct een uitnodiging voor Chainels. (parkmanager@dehurkwerkt.nl)

LET OP: Het is erg belangrijk dat je je account activeert, omdat alle relevante informatie over industriepark De Hurk op Chainels zal worden geplaatst. Denk aan de speerpuntthema’s van BIZ de Hurk, waarschuwingen of werkzaamheden.

Tot snel op Chainels en op De Hurk!

Eric Duffhuis,

Parkmanager de Hurk Werkt,

PS: vragen over het gebruik van Chainels? Neem contact op met mij via parkmanager@dehurkwerkt.nl of bel! 06-31979225