11 november 2022

Maak kennis met de nieuwste deelnemer van OK De Hurk

Als nieuw lid van OK De Hurk zijn we een onderneming die al meer dan 140 jaar voorop loopt bij nieuwe ontwikkelingen. Techniek wordt steeds belangrijker in ons leven. Croonwolter&dros is aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden. Daarvan kunnen de leden van OK De Hurk gebruik van maken.

Mijn naam is Frank Theeuwen, commercieel manager bij Croonwolter&dros te Eindhoven. Ik ben trots op ons mooie bedrijf aan de Limburglaan 38 in Eindhoven en wat we met ons bedrijf voor onze klanten mogen betekenen. Graag vertel ik jullie meer over wat Croonwolter&dros doet en wat we voor u en OK De Hurk kunnen betekenen en waar we samen naartoe willen.

We zijn onderdeel van TBI, een financieel zeer gezonde en niet-beursgenoteerde holding. De aandelen van alle TBI ondernemingen zijn ondergebracht in een stichting die investeert in onder andere onderwijs voor de kinderen van onze werknemers en werkgelegenheid binnen de onderneming. Zo gaat wat we verdienen, weer terug de maatschappij in en dat maakt ons heel bijzonder.

Wat vinden wij belangrijk?

Meedoen met u. We zijn vakmensen die streven naar steeds beter.

  • Vakmensen met Passie voor het vak. Door nieuwsgierig te zijn, voortdurend te werken aan innovatie en te streven naar verbetering.
  • We zijn Professioneel en pas tevreden als onze systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn.
  • We geloven in teamwork. Samen Scoren en een multidisciplinaire aanpak. We hebben werktuigbouw, elektrotechniek, informatisering en automatisering, bij elkaar gebracht en geïntegreerd. En dat werkt!

De Hurk staat voor ondernemen zoals ondernemen bedoeld is: samen vanuit passie bouwen aan de mooiste producten van Eindhoven.  Wij als Croonwolter&dros willen ons steentje bijdragen.

Zeer benieuwd naar uw passie! Graag maak ik binnenkort kennis met u.  Meer over ons vindt u op de website: www.croonwolterendros.nl