4 maart 2024

Wist je dat één op de vijf huishoudens in Nederland te maken heeft met betalingsachterstanden? En dat 62 procent van de werkgevers werknemers met schulden in dienst heeft? Vanwege schaamte komen veel financiële problemen pas naar boven wanneer men al diep in de schulden zit.

Om die reden ontwikkelde Brainport voor Elkaar het programma Financieel Fit. Financieel Fit biedt werkgevers de tools om het thema financiële fitheid intern bespreekbaar te maken. Met als doel: het voorkomen van financiële problemen bij medewerkers.

Binnen de Brainportregio doen al meer dan 25 bedrijven mee aan dit programma. Naast de huidige toolkit, werken ze momenteel ook aan een toolkit voor MKB-ondernemers. In dat kader zijn ze op zoek naar MKB-ondernemers die kosteloos mee willen doen aan de pilot. Let op: sluitingsdatum is vrijdag 8 maart. Er zijn nog 3 beschikbare plaatsen!

Wat houdt het in?

  • Deelname aan 5 sessies van 2 uur op maandagmiddagen tussen maart en juni
  • Waarin je vanuit jouw ervaring meedenkt over wat er nodig is om Financieel Fit ook voor jou als MKB-ondernemer toepasbaar te maken.

Wat krijg je er voor terug?

  • Financieel fitte medewerkers
  • Een persoonlijke aanpak voor jouw organisatie en begeleiding tijdens de implementatie
  • Een bijdrage aan een structurele aanpak die toepasbaar is bij nog veel meer MKB-ers in de regio

Deelname is kosteloos.

Doe mee!

Interesse om mee te doen aan de MKB-pilot of wil je sowieso meer weten over het programma Financieel Fit van Brainport voor Elkaar, neem dan contact op met:

Judith Helderman: j.helderman@brainportvoorelkaar.nl