1 september 2023

Kick off Circulair | 7 september

Een interactieve bijeenkomst over afval gerelateerde uitdagingen

De Hurk Werkt nodigt je uit voor de Kick off Circulair: een interactieve bijeenkomst over afval gerelateerde uitdagingen. We hebben Indusym geselecteerd om ons hierbij te faciliteren.

  • Wat staat er in de weg?
  • Wat zijn de kosten of spreken we van opbrengsten?
  • Waar wil je een oplossing voor?

Op basis van jullie input kiezen we 3 pilot-projecten, waar we 6 maanden keihard mee aan de slag gaan. Door samenwerken brengen we duurzame en betaalbare initiatieven in de praktijk!

Wanneer: 7 september, 13.00 – 15.00 uur
Locatie: MIREC, Hastelweg 251 Eindhoven
Voor wie: ondernemers en duurzaamheidsmanagers die aan de slag willen met circulair ondernemen of met interesse in het onderwerp

Deze bijeenkomst is je kans om je stem te laten horen, ideeën te delen en samen te werken aan een circulaire toekomst voor ons bedrijventerrein De Hurk.

Klaar om samen het verschil te maken? Meld je dan aan via info@dehurkwerkt.nl (o.v.v. Kickoff circulair)

 

Koploperbijeenkomst Energie-oplossingen | 21 september

Na de succesvolle bijeenkomst afgelopen 10 juli, waar Spectral de start van het onderzoek naar collectieve energie op de Hurk heeft toegelicht, is op 21 september de vervolgbijeenkomst. Er staan drie onderwerpen op de agenda:

  1. Een kennissessie over (de werking van) een energiecollectief in de praktijk. Met onderwerpen als: technische uitvoering, contractvormen met de netbeheerder en organisatievormen van een collectief.
  2. Presentatie van de eerste inzichten vanuit het onderzoek met betrekking tot het energieverbruik en -opwek, de ‘vrije ruimte’, mogelijke synergieën en de potentie van een collectief systeem.
  3. Doorkijk naar het vervolg en het bespreken van de vervolgstappen

Wanneer: 21 september, 15:00 – 17:00 uur
Locatie: volgt, op De Hurk.
Voor wie: Koplopers Energie van de Hurk

Heb jij een grootverbruik of middelgrootverbruik aansluiting voor elektra en/of gas? En wil je ook aansluiten bij de koplopers? Meld je dan aan via info@dehurkwerkt.nl (o.v.v. Energie oplossingen)

Studiereis | 28 september

Save the date en meld je alvast aan. Meer informatie vind je hier. 

Ja, ik kom ook!