Save the Date!

Subsidie update

Een nieuw jaar met nieuwe subsidies. Heb jij ze al aangevraagd? Je vindt hier een overzicht met actuele subsidiekansen en andere (fiscale) regelingen om te verduurzamen. Met een overzicht van subsidie-regelingen die zijn geopend of binnenkort openen.

Naar overzicht

Nationale peiling Ondernemersklimaat 2024

“We staan voor grote maatschappelijke opgaven waarbij de rol van ondernemerschap en investeringen van ondernemers onmisbaar zijn. Maar willen ondernemers nogwel investeren in dit land?” Daarover gaat de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat die VNO-NCW en MKB-Nederland nu voor de tweede keer laten uitvoeren.

Laat je mening als ondernemer weten!

Interessant om te lezen of te doen!

Geslaagde eerste ophaalronde

Op 25 januari was de eerste inzamelronde van Mirec. Elke laatste donderdag van de oneven maand halen zij kosteloos jouw afgedankte elektronica, pallets en harde kunststoffen op! Van alle opgehaalde materialen worden weer  waardevolle grondstoffen gemaakt. 

In totaal is er 3.210 kilo aan bruikbare reststromen en grondstoffen ingezameld deze dag: OPGERUIMD staat GROENER!

De volgende ophaalronde staat gepland voor donderdag 28 maart. Noteer dit alvast!

Lees meer

De energy hub is in zicht

Afgelopen 30 januari vond weer een koplopersbijeenkomst Energie plaats. Er worden mooie stappen gezet richting de realisatie van een energy hub op industriepark De Hurk.

Lees verder

Chainels op De Hurk: ben jij al aangemeld?

Chainels is ons nieuwe intranet waarmee we  op de Hurk met elkaar kunnen communiceren. We nodigen je graag uit om hieraan deel te nemen. LET OP: Het is erg belangrijk dat je je account activeert, omdat alle relevante informatie over industriepark De Hurk op Chainels zal worden geplaatst. Denk aan de speerpuntthema’s van BIZ de Hurk, waarschuwingen of werkzaamheden.

  • Beschikbaar via browser of app
  • Altijd actueel
  • Belangrijke en relevantie informatie op een rij

Activeer je account dus snel. Geen uitnodiging gehad? –> Stuur dan een mail naar parkmanager@dehurkwerkt.nl .