Save the date!

Wij wensen jullie alvast een hele fijne zomer!

Mee in de technische analyse van Enexis? Teken voor 19 juli je machtiging

Eind juni hebben wij een positief gesprek gehad met Enexis. De komende maanden onderzoeken wij samen met hen of wij op De Hurk dit najaar ook een ‘officieel’ pilot-project kunnen starten voor groepssamenwerking. Momenteel zijn er in Enexis-gebied nog maar drie projecten met zo’n pilotstatus.
Enexis gaat hiervoor een technische analyse starten. Hierin nemen ze alleen de aansluitingen mee waarvoor een machtigingsformulier getekend is. 

Wil jij ook meegenomen worden in de analyse van Enexis? Teken dan het machtigingsformulier. Mail Geri Wijnen (verduurzamen@dehurkwerkt.nl), zij stuurt het formulier naar je.

Toelichting in volgende Koplopersbijeenkomst
Op 12 september van 15.00 – 17.30u praten we iedereen die een machtigingsformulier getekend heeft bij over de precieze stand van zaken van deze gezamenlijke analyse met Enexis. Naast een update over elektriciteit, geven we ook een update over het traject naar warmte-oplossingen en over zelf optimaliseren van energieverbruik.Wil je er ook bij zijn? Neem dan even contact op met Geri Wijnen (verduurzamen@dehurkwerkt.nl)

De voordelen van vergroenen

Binnen De Hurk Werkt zijn we volop bezig met het ontwikkelen van plannen rondom het vergroenen van ons industriepark. We nemen je graag mee in een aantal van de voordelen van het vergroenen. Bijvoorbeeld bij het rondje van Peter; de groene wandelroute over De Hurk. Wat denk je bijvoorbeeld van voordelen zoals gezondheid, welzijn, productiviteit en creativiteit bij de werknemers > een directe impact op de bedrijfsvoering en resultaten.

Lees snel verder om alle voordelen te ontdekken.

 

 

Naar de voordelen

Update menukaarten en regelingen

Naast dat we druk bezig zijn met de uitvoering van projecten op ons industriepark ligt onze focus ook op het uitbreiden en updaten van alle menukaarten en scans. Dit aanbod helpt je om je bedrijf, je proces en of je gebouw te verduurzamen. Ze bieden je naast inhoudelijk voordeel vaak een korting of soms zelfs een gratis aanbod. Mede mogelijk gemaakt door de BIZ en investeringen van de Provincie en Gemeente Eindhoven. Met deze aanbiedingen maak je een vliegende start op het gebied van je gebouw, energiemanagement, mobiliteit, circulariteit, CSRD & Strategie of financiering. Bekijk alle aanbiedingen in deze PDF. 

Case energie managen

Onze partner Volantis heeft met een vastgoedeigenaar reeds een traject doorlopen met als doel verduurzamen. Duurzaamheid betreft lange termijn aanpassingen, maar verduurzamen begint ook al vandaag de dag met managen van je energie. Tegen relatief lage kosten zijn er hiermee echt al grote resultaten te behalen op ons industriepark! Benieuwd naar de aanpak?

Lees de case

Succes met de collectieve ophaalrondes!

Samen hebben we al maar liefst 3,5 ton CO2 bespaard! De volgende ophaalronde staat op 18 juli a.s. gepland, je kunt je weer aanmelden via backoffice.nl@mirec.com (voor 16 juli).
De verzamelde grondstoffen (3,5 ton) bestaan uit:

  • 51% elektronische apparaten
  • 14% harde kunststoffen
  • 35% herbruikbare pallets.

Dit resulteert erin dat we verder gaan met de ophaalrondes. Met de collectieve inzet en de verbeterde inzamelmethoden, werken we samen aan een circulaire economie. Het hergebruiken en recyclen van grondstoffen is goed voor het milieu, en een toekomstbestendig industriepark de Hurk! Jullie doen toch ook mee?

Luister de podcast

Vorig jaar schitterde Peter van den Hurk (bestuurder van en ondernemer op De Hurk) in de podcastserie ‘Meer dan een mooi terrein’. Inmiddels is de serie uitgebreid met andere interessante verhalen!

  1. De kracht van leiderschap
  2. Samenwerken voor duurzame ontwikkeling
  3. Duurzame oplossingen tegen wateroverlast
  4. Business case: Circulair centrum. Realisatie en Financiering
  5. Versnelling van de energietransitie op Lage Weide
  6. Natuurinclusief bouwen op bedrijventerreinen

Zet deze podcastserie snel in je favorieten!

Naar Spotify

Was jij erbij?

Bekijk hier de aftermovie van onze gezellige BBQ bij De Hurkse Bogen afgelopen 4 juli!

De Hurk Werkt wenst je een fijne zomervakantie toe.

Vergeet je niet aan te melden, voordat je gaat, bij de event(s) of bijeenkomst (en).