Wat staat er op de agenda?

Dit gaan we doen in 2024!

In het Plan van Aanpak 2024 geven we een toelichting op de stappen die we in 2024 gaan zetten (of al aan het zetten zijn) om aan onze doelstellingen vanuit het BIZ de Hurk Plan van Aanpak, waaronder De Grote Oogst, te voldoen. We kunnen niet alles benoemen, maar in elk geval alle speerpuntthema’s komen aan bod. Blijf de rest van het jaar op de hoogte door:

  • Volg Chainels (zie laatste artikel);
  • Lees deze nieuwsbrieven;
  • Bekijk onze website en LinkedIn
  • En: kom vooral naar onze events
Naar document

Controle AED punten

De nieuwe calamiteitenkaart is weer te downloaden.
Een actuele kaart is van levensbelang voor iedereen in nood! Staat bij jullie ook een AED? Controleer of jullie op de lijst staan: anders horen we het graag!

Download kaart

De Hurk Cleanup Day 14 maart

Op donderdag 14 maart slaan wij wederom de handen ineen voor een schoon industriepark. Steken jij en je collega’s samen met ons de handen uit de mouwen? We hebben je hulp nodig! Bekijk hieronder de video van de vorige Cleanup Day: samen voor een schone omgeving!

Interessant om te lezen

 

 

Word lid van Brainport voor Elkaar

Een regio waar iedereen mee kan doen: maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staat bij veel bedrijven hoog in het vaandel. Sluit je daarom aan bij Brainport voor Elkaar!

Ontdek voordelen

Voorkom financiële problemen bij medewerkers

Wist je dat 62% van de werkgevers werknemers met schulden in dienst heeft? Vanwege schaamte komen veel financiële problemen pas naar boven wanneer men al diep in de schulden zit.

Om die reden ontwikkelde Brainport voor Elkaar het programma Financieel Fit. Financieel Fit biedt werkgevers de tools om het thema financiële fitheid intern bespreekbaar te maken. Met als doel: het voorkomen van financiële problemen bij medewerkers.

We zijn op zoek naar MKB-ondernemers die kosteloos mee willen doen aan onze pilot. Doe jij mee?

 

 

Meer over de pilot

Ontwikkel je medewerkers

Samen met bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de Brainport-regio voert Summa een pilot uit. Met als doel werknemers met weinig opleiding (en vaak laaggeletterd), sterker maken in hun werk. Dit resulteert voor werkgevers onder meer in:

  • een betere samenwerking met collega’s;
  • minder uitval
  • en een hogere productiviteit.

De pilot bestaat uit ontwikkeltrajecten opgebouwd uit vakvaardigheden, basisvaardigheden en coaching. Interesse in deze pilot voor jouw medewerker(s)? In de folder vind je meer informatie.

Chainels op De Hurk: ben jij al aangemeld?

Chainels is ons nieuwe intranet waarmee we  op de Hurk met elkaar kunnen communiceren. We nodigen je graag uit om hieraan deel te nemen. LET OP: Het is erg belangrijk dat je je account activeert, omdat alle relevante informatie over industriepark De Hurk op Chainels zal worden geplaatst. Denk aan de speerpuntthema’s van BIZ de Hurk, waarschuwingen of werkzaamheden.

  • Beschikbaar via browser of app
  • Altijd actueel
  • Belangrijke en relevantie informatie op een rij

Activeer je account dus snel. Geen uitnodiging gehad? –> Stuur dan een mail naar parkmanager@dehurkwerkt.nl .