Welkom! Maak kennis met: Croonwolter & Dros

Sinds kort is Croonwolter & Dros deelnemer van OK De Hurk!

Frank Theeuwen stelt zichzelf en het bedrijf graag aan jullie voor. Meer over Croonwolter & Dros lees je hier: www.croonwolterendros.nl

Maak kennis

Ondernemers in zwaar weer

Steeds meer ondernemers hebben het financieel zwaar. De KvK helpt met het ecosysteem ‘Ondernemer in zwaar weer’.

Het ecosysteem laat overzichtelijk zien wie wat doet en welke organisaties kunnen helpen bij financiële problemen. De informatie en organisaties zijn verdeeld in 4 clusters en 6 onderwerpen.

 

Bekijk de tips

Download Calamiteitenkaart

De calamiteitenkaart met AED vermeldingen voor 2023 is nu te downloaden. Hang deze kaart op een zichtbare plek in je organisatie.

 

Download kaart

Update vergroenen reminder

Vorige nieuwsbrief attendeerden we jullie op de mogelijkheid om je eigen boom te adopteren uit de mobiele boomkwekerij. Zo sluit je je aan bij de vergroening van De Hurk. Heb je interesse? We horen het graag!

Lees meer

Update BIZ bijeenkomst

Vorige week donderdag hebben een flink aantal vastgoedeigenaren gebruik gemaakt van de inloopbijeenkomst en is er door de meerderheid direct gestemd!

Het bestuur was aanwezig om de 6 speerpuntthema’s verder toe te lichten en het belang uit te leggen van het slagen van de BIZ. Alleen zó kunnen we investeren in onze toekomst.

De komende weken zullen er nog vele gesprekken volgen door onze ambassadeurs.

 

Hopelijk gaan deze allemaal leiden naar een positieve stem voor de Bedrijven Investerings Zone op ons industriepark.

De stem die direct bij gaat dragen aan de ontwikkeling van de Hurk, aan de waardevermeerdering van het vastgoed en aan een gezonde toekomst voor ondernemers en medewerkers op De Hurk.

 

Meer over BIZ

Bedankt!

Op 14 oktober was het internationale E-waste day bij Mirec! Bedankt voor het inleveren van jullie afgedankte materialen. Je draagt daarmee bij aan circulariteit, voor een schonere wereld. De gelukkige winnaar heeft inmiddels zijn refurbished laptop in ontvangst mogen nemen.