Wat staat er op de agenda?

Ook interessant (naast onze eigen events):

  • Dag van de Ondernemer |Ondernemersontbijt | Evoluon | 17 november > Lees hier meer

Maak net als Genexis gebruik van een kosteloze mobiliteitsscan

‘Wij zijn blij met deze mobiliteitsscan die aangeboden wordt door de Hurk werkt. Dit helpt ons niet alleen bij het verminderen van onze uitstoot maar ook bij het verhogen van medewerkerstevredenheid.’ aldus Olivier van Duuren van Genexis.

Mobiliteit is momenteel een hot topic op de Hurk. Het heeft niet alleen invloed heeft op jou als ondernemer, maar ook op je klanten, medewerkers en toeleveranciers. Duurzame bereikbaarheid is voor iedereen belangrijk, vooral gezien de toenemende drukte en het groeiende bewustzijn rondom klimaatproblematiek.

Wat kunnen we doen om hier verandering in te brengen? Laten we samen streven naar minder, slimmer, anders én schoner reizen. De Hurk Werkt staat klaar om je hierbij te ondersteunen. Wij geloven dat een mobiliteitsscan de eerste stap is naar een duurzamere en efficiëntere mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf. Stuur een bericht naar Eric Duffhuis (parkmanager@dehurkwerkt.nl) voor een kosteloze scan.

Mail Eric

Weet jij welke risico’s er zijn?

Onlangs was het de Week van de Veiligheid. Omdat veiligheid verder gaat dan KVO-B certificering geven we inzicht in de grootste risico’s als ondernemer, maar ook tips en handvaten om het aan te pakken of te voorkomen. Op onderstaande pagina’s vind je meer informatie:

Snelheidsverlaging Bebouwde Kom – motie 30

Afgelopen oktober werden we verrast door een snelheidsverlaging van 50 naar 30 km p/u in sommige straten van ons Industriepark. Dit past niet bij de bereikbaarheid en toegankelijkheid die wij nastreven. Daarom hebben wij richting de gemeente hierop gereageerd.

Lees verder

Nieuwe aanpak netcongestie

De gepresenteerde investeringsplannen van de netbeheerders zijn fors. In totaal wordt voor 8 miljard geïnvesteerd in het elektriciteitsnet komende jaren. Dat is een goede zaak en keihard nodig. Met een nieuwe werkwijze willen de netbeheerders het elektriciteitsnet sneller verzwaren en uitbreiden. Ze willen daarbij regio voor regio problemen gaan oplossen.

Uitnodiging Kerstborrel

Donderdag 14 december is het weer zover, we willen graag onder het genot van een hapje en drankje samen met jullie dit fantastische jaar afsluiten! Meld je snel aan (o.v.v. Kerstborrel) en kom ook naar de Kerstborrel.

Als extra element dit jaar: VR brillen –>  Daag je mede-hurkers uit voor een spelletje!

Info & Aanmelden

Invoering zero-emissiezonde Ring Eindhoven

Gemeente Eindhoven is bezig met de invoering van de zero-emissiezone binnen de ring in Eindhoven voor vracht- en bestelauto’s per 1 januari 2025. In de bijlage lees je meer informatie over de stappen die de komende periode gezet worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met de gemeente in gesprek te gaan over dit onderwerp.