Wat staat er op de agenda?

Ook interessant (naast onze eigen events):

  • Dag van de Ondernemer |Ondernemersontbijt | Evoluon | 17 november > Lees hier meer
  • Ontmoet aanstormend Social Design talent Award 2023 | Evoluon | 26 oktober > Meer informatie

Terugblik studiereis Circulair

Beter een goede buur dan een verre vriend….! Met een hele delegatie vertrokken we onlangs naar Helmond waar we vanuit het thema Circulair een aantal bedrijven bezochten. 

Heel circulair vertrokken we per fiets van Het Beginstation langs circulaire/duurzame projecten van Smart Synergy Helmond, de biodiversiteitstuin van Arte keukenbladen – B Corp. Ook dank aan West European Silicon Technologies B.V. en The Job Factory voor de gastvrijheid.

De hoogtepunten? Die zie je allemaal in de video op ons YouTube kanaal.

Bekijk video

Is jouw bedrijf bestand tegen cybercriminelen?

Afgelopen week besteedde veel organisaties aandacht aan de Week van de Veiligheid, hét moment om te kijken hoe jouw organisatie ervoor staat. Als ondernemer is het belangrijk om je bedrijf weerbaar te hebben tegen cybercriminaliteit. Heb jij de basis al op orde? Doe de scan in 5 tot 10 minuten.

Naast deze scan kwamen er tal van andere tips rondom veiligheid voorbij. Je vindt alle tips op het Platform Veilig Ondernemen. 

Project Energie-oplossingen De Hurk

Bekijk hier de samenvatting van de eerste bijeenkomst over hoe we de congestieproblematiek collectief willen oplossen. Aan het woord zijn: Stefan Kop (energieconsultant Spectra), Arnold van Triest (energiecoördinator VDL groep) en onze eigen parkmanager Eric Duffhuis.

Bekijk de update

Ook dit is circulair ondernemen!

De Clean Up Day de Hurk paste naadloos in onze aanpak Circulair Ondernemen / Gesloten Kringlopen. We willen reststromen op De Hurk terugdringen, dichterbij huis verwerken en hoogwaardiger inzetten. Stichting InduSym ondersteunt ons om de kansen hiervoor te verkennen.

Wil jij ook meer circulair ondernemen? En meedoen als Koploper? Of interesse in een Circulariteitsscan?
Meld je via parkmanager@dehurkwerkt.nl

Meer zien

Uitnodiging: Verduurzamen van ons industriepark

Een van onze ambities is het verduurzamen van ons industriepark en het daarmee toekomstbestendig maken!

  • Om jou als ondernemer en vastgoedeigenaar zo goed mogelijk te faciliteren, werken we samen met een groot aantal partijen;
  • Samen maken we de processen inzichtelijk;
  • Bij de realisatie helpen subsidies en waardecheques;
  • Samen met de Rabobank, Gemeente Eindhoven en het initiatief Duurzame Daken (samen met ondernemers van De Hurk) bieden we scans aan. In deze samenwerking investeren we minimaal € 50.000,-.

We nodigen je  graag uit om deel te nemen aan de bijeenkomst waar we je op de hoogte zullen brengen; specifiek op het onderdeel verduurzaming, van je pand. Kom ook op 23 november (15:45 – 18 uur) naar de bijeenkomst! Bekijk hier de uitnodiging en meld je snel aan o.v.v. 23 november.

Overzicht alle scans & subsidies

Zie je door de bomen het bos niet meer? Op deze pagina vind je altijd een recent overzicht van alle aan te vragen subsidies en alle vouchers, scans en oplossingen waar je zelf als ondernemer mee aan de slag kunt. In de te downloaden menukaarten kun je ook vinden waar je terecht kunt voor meer informatie per onderwerp. Per onderwerp is een losse menukaart gemaakt met meer informatie en contactgegevens.  Alle menukaarten in één keer downloaden? Dat kan hier.