De Hurk is het grootste industriepark van Eindhoven. Niet alleen groot in aantal hectares, maar ook in aantal bedrijven en aantal werknemers. En daarmee ook groots in ondernemen.

Met elkaar spelen wij een cruciale rol als toeleverancier van de hightechindustrie en directe omgeving. Hier, op ons terrein, gebeurt het! Hier maken wij samen het verschil. Op deze pagina lees je meer over het Ondernemerskontakt De Hurk, het bestuur en wat je zelf kunt doen.

Hier lees je wie er in het kernteam zit, maar ook hoe de samenwerking tussen OK De Hurk, BIZ De Hurk en de gemeente geresulteerd heeft in het het ontstaan van De Hurk Werkt!

 

Maak verschil

Als ondernemer en/of vastgoedeigenaar op De Hurk heb je altijd invloed op de omgeving, het imago en het succes van het industriepark.

Wil je deze invloed vergroten? Werk dan samen en bundel krachten die zaken voor elkaar krijgen. Ontdek hieronder ook de voordelen als deelnemer of lees meer over wat we doen.

Meld je nu aan

Van, voor en door ondernemers… sinds 1977!

De mentaliteit van hard werken, samen ondernemen en elkaar iets gunnen zit in ons bloed. Om dit te versterken, hebben de ondernemers zich verenigd in het Ondernemerskontakt De Hurk.

Wie zijn wij?

Het bestuur bestaat uit een aantal gedreven ondernemers zoals jij, die zoveel mogelijk de diverse branches vertegenwoordigen die gevestigd zijn op ons industriepark. Ieder bestuurslid heeft een portefeuille en hij of zij dient als aanspreekpunt voor alle deelnemers.

Ook kan het voorkomen dat voor een project een commissie wordt samengesteld, waarin ondernemers zitting nemen. Jij kunt ook actief je steentje bijdragen. De bestuursleden, uitgezonderd de secretaris, hebben een onbezoldigde functie en functioneren dus vooral vanuit een pure betrokkenheid.

Duo voorzitterschap:
Harrie Schonewille –  VDL ETG Projects
Theo Beks [BIZ]

Penningmeester:
Quinten Kolvenbach – Joanknecht

Secretaris:
Manuela de Heer – De Heer Verenigingsmanagement

 

Bestuursleden:
Peter van den Hurk –  ISERO B.V. [Duurzaamheid]

Robyn Holland –  Hermanides Advocaten [Activiteitencommissie]

Ronald Snep – Drukkerij Snep [Branding]

Dirk Jan Vermeer – Vermeer Vastgoed Advies

Samen vormen we een sterk collectief, wat ons een waardevolle partner voor bijvoorbeeld de gemeente maakt en gesprekspartner in diverse overlegorganen. Met onze no-nonsens Hurk-mentaliteit steken we graag samen de handen uit de mouwen. En dat is wel zo handig wanneer je dingen voor elkaar wilt krijgen.

We helpen graag!
Laat ons weten waar wij je als bestuur mee kunnen helpen. Neem contact met ons op per e-mail (info@dehurkwerkt.nl) of via Manuela de Heer (contactgegevens onderaan de pagina).

Dé 6 voordelen als deelnemer 

Deelnemen aan onze vereniging OK De Hurk biedt volop voordelen. Sommigen op financieel vlak, weer andere juist op sociaal gebied of gericht op je dagelijkse activiteiten:

1. Vergroot je netwerk | Ontmoet collega-ondernemers in een informele setting tijdens onze bijeenkomsten. Vergroot je netwerk en daarmee je samenwerkingsmogelijkheden.

2. Kennisdeling | Tijdens bijeenkomsten is er altijd ruimte voor kennisdeling en -verbreding.

3. Politiek | Als vereniging is er een directe lijn met de politiek. OK De Hurk is een belangrijke gesprekspartner voor de politiek. Er wordt onder andere samen naar oplossingen gezocht en gesproken over de ontwikkeling, de bereikbaar- en toegankelijkheid van ons terrein.

4. Exclusief voordeel | Omdat wij het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO: schoon, heel en veilig) hebben kun je in aanmerking komen voor korting bij je verzekering. Veel verzekeraars steunen dit initiatief.

5. Aandacht voor jouw bedrijf | Voor jouw bedrijf en pand is continue aandacht voor de kwaliteit en imago van je vestigingsomgeving.

Zijn er in je nabije omgeving verbeteringen mogelijk? Je stem wordt gehoord. Hoe beter de kwaliteit en het imago van je vestigingsomgeving, hoe hoger de waarde van je pand.

6. Sterke positie | Door deel te nemen versterk je het collectief. Zo krijgen we een nog sterkere positie ten opzichte van andere stakeholders.

Deel jij onze gezamenlijke ambitie?

 

Wil jij dat De Hurk Werkt? Samen staan we sterk om op te komen voor elkaars belangen en alle thema’s om het industriepark te laten groeien op welk gebied dan ook. Doe je mee? De Hurk werkt!

Ja, ik wil deelnemen